Fall Classes start Monday August 20, 2018 

       Based upon enrollment and skill level

Former Students may pre register for FALL by sending an email to: msjoeedance@aol.com  with your child’s name, grade in school, and a list of the class days and times wanted and we will pencil her in…..

NEW CLASS FOR 3 YR OLDS…..Thursday 530 – 600  Ballet/Tap…..they may start class the MONTH   they turn 3…….Pre register to save a place…..


**TA :   Teacher Approval  –  2 up  :  Must have one year of training

Friday and Saturday is open for Privates

Last Update   8/30/18

 

Room A: 

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:45 K – 1st grade Hip Hop Mrince 45 minutes
5:45 – 6:30 Jr/Sr  H S Hip Hop Mrince 45 minutes
6:30 – 7:15 2 – 4th  grade Hip Hop Mrince 45 minutes
7:15 – 8:00 5th – 7th grade Hip Hop Mrince 45 minutes

.
Monday Room B

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:45 2nd – 4th grade Intermediate Jazz A Emerald  TA 45 minutes
5:45 – 6:30 5th – 8th grade Intermediate Jazz B Emerald  TA 45 minutes
6:30 – 7:00  Interm – Adv Tap Joee  TA 30 minutes
7:00 – 8:45  Jr/Sr High  Turns/Leaps Emerald  TA  1 hr + 3/4 min
 Jazz/Contemporary
8:45 – 9:15   Privates Emerald 30 minutes

..
Tuesday Room A

Time Grade Level Class Instructor Length
 4:30 – 5:00  open  30 minutes
 5:00 – 5:30  K – 1st grade  Jazz  1 – 2  Diane  30  minutes
 5:30 – 6:00  K – 1st grade  Tap   1 – 2  Diane  30 minutes
 6:00 – 6:30  K – 1st grade  Ballet   2  Diane  30 minutes
 6:30 – 7:00  4th grade up  Tap  3a  Diane  30 minutes
 7:00 – 7:45  4th grade up  Ballet  2 – 3  Diane  45  minutes
 7:45 – 8:30  4th grade up  Jazz 2 – 3  Diane  45 minutes


Tuesday Room B

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:45  2 -4th grade  Jazz 2  Paige  45 minutes
5:45 – 6:30  2 – 4th grade  Ballet – 2  Paige/Joee  45 minutes
6:15 – 6:30  Paige
6:30 – 7:00  6th grade up  Tap 3  Paige  TA  30 minutes
7:00 – 7:45  6th grade up  Jazz  3  Paige  TA  45 minutes
7:45 – 8:15  Competition  Mini Diva   –   TA  Paige  TA  30 minutes
8:15  Open

..

Wednesday Room A

Time Grade Level Class Instructor Length
4:45 – 5:15 Open       30 minutes
5:15 – 5:45 Pr school age 4-5  Ballet/Tap 1  Deanna   30 minutes
5:45 – 6:15 Preschool age 3  Ballet/Tap 1  Deanna      FULL
6:15 – 7:00 Preschool 4-5  Ballet/Tap 1-2  Deanna   45 minutes
7:00 – 7:30 PreTeen/Teen  Jazz 1  Deanna   30 minutes
7:30 – 8:00 Pre Teen/Teen  Ballet 1  Deanna   30 minutes
8:00 – 8:30 Pre Teen/Teen  Tap 1  Deanna   30 minutes

.
Wednesday Room B

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:45  2nd – 4th  grade  Ballet A  Joee TA  45 minutes
5:45 – 6:30  5th – 7th  grade  Ballet B  Joee TA  45 minutes
6:30 – 7:00  Pre Pointe  Joee  TA  30 minutes
7:00 – 8:30  8th grade up  Adv Ballet  Joee  TA  1 hr + 1/2

.

Thursday Room A

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:30  Open
5:30 – 6:00  1st – 3rd grade  Tap 1 – 2  Paige  30 minutes
6:00 – 7:00  5 – 7 yr olds  Ballet/Tap/Jazz  Paige  TA  1 hr
7:00 – 7:45  4th grade up  Jazz  1-2  Paige  45 minutes
7:45 – 8:30  4th grade up  Ballet 1 – 2  Diane  45 minutes
8:30 – 9:00  4th grade up  Tap 3  Joee  30 minutes

88.
Thursday Room B

Time Grade Level Class Instructor Length
5:00 – 5:30  Open
5:30 – 6:00  New 3 yr olds  Ballet/Tap  Diane/Paige  30 minutes
6:00 – 630  1st – 3rd grade  Ballet 1 – 2  Diane  30 minutes
6:30 – 7:00  1st – 3rd grade  Jazz 1 – 2  Diane  30 minutes
7:00 – 7:45  6th grade up  Ballet  2 – 3  Diane  45 minutes
7:45 – 8:30  6th grade up  Jazz  2-3  Paige  45 minutes
8:30 – 9:00  6th grade up  Tap  3  Joee  30 minutes

DRill.

IRISH DANCE    Maguire  Academy     832-326-9532 for information

 Sundays from 1 – 4 pm   graded by levels